Hvem er vi?

harspray-22-449x300

Tove

Tove har vært en del av Team Hårpray siden oppstart 30. november 2009.

Tove  besto svenneprøve august 2009 til toppkarakter. Tove tok læretiden sin hos Modern Design.

Tove er stripedronningen vår og gjør daglig hverdagen i Stavanger by litt lysere og lettere for sine klienter. Hun er det man kaller perfeksjonist til fingerspissene.

Å omgås Tove blide åsyn daglig er en glede, og det er jeg sikker på du også vil syns.

Anja

Anja har vært med oss siden 1. januar 2010.

Med sine 16 år i faget, har man med en meget dyktig frisør å gjøre. Anja har vært 16 år hos Modern Design. To av disse som daglig leder på Modo by Modern Design. Hun har også jobbet med kursvirksomhet i sesongens klipp, farge og styling i Team Modern Design.

Anja KAN farge. med lang erfaring i faget og en variert kundekrets bestående av menn og kvinner i alle aldre byr Anja på seg selv og sine erfaringer og tryller frem lekne og lette farger og frisyrer.

Øyvind

Daglig leder og innehaver av Hårspray.

Han fikk topp utdannelse hos Modern Design, hvor han bl.a. jobbet med kursing i sesongenes klipp , farge og styling-trender i Team Modern Design og som kreativ leder hos Modo by Modern Design. Han oppholdt seg også en periode i London der han fikk et tett forhold til rundbørster, styling og highlights i lange baner.

Øyvind ånder for yrket sitt og bruker mye tid på å holde seg oppdatert. I sin første jobbsøknad i faget var ønsket hans «å gjøre hverdagen til sine klienter litt vakrere og spre glede i hverdagen». Dette står han fast ved enda.

Øyvind er utdannet make up artist og ser frem til å gjøre deg vakker. Han gjør styling til foto, fest, bryllup eller hva man måtte ønske.

Malin

Malin er siste tilskudd på stammen hos oss på Hårspray og har vært med oss siden september 2011 og jobber hos oss som frisør og make up artist.

Malin er ung og sprek, men har allerede lang erfaring i faget. Hun har jobbet som frisør hos Studio Alf Frisører, hvor hun tilsammen tilbrakte 7 år. I tillegg har hun brukt store deler av 2010 og 2011 ved NISS i Oslo hvor hun har studert seg opp til å bli en meget dyktig make up artist. Mac cosmetics kvadrat er så heldige at de får dele Malin med oss.

Malin drar også ut på oppdrag til foto, fashion og styling.

I tillegg skal det også legges til og skrytes av at Malin har konkurrert i NM i katergorien Full Fashion ved tre anledninger. Hun var også nominert til Årets Frisør i 2010.